نکات کاربردی

نکاتی در مورد بهداشت کارگران ساختمانی

تامین بهداشت کارگران ساختمانی
4.3/5 - (3 امتیاز)

تامین بهداشت کارگران ساختمانی بر عهده کیست؟ دستورالعمل ها و رهنمودهای بهداشتی کارگران ساختمانی شامل چه مسائلی می باشد؟ دستورالعمل وزارت بهداشت در این خصوص حاوی چه نکاتی است؟

تامین بهداشت کارگران ساختمانی

مبحث 12 مقررات ملی ساختمان | صفحات ۲۱ تا ۲۳ | بند ۱۲-۳-۱:

۱-۱-۳-۱۲- سازنده باید نسبت به ارزیابي ریسک‌های بهداشت كار شامل كلیه خطرات و عوامل زيان آور مرتبط با كارگاه‌های ساختمانی اقدام نموده و براساس اولویت های حاصل شده از فرایند ارزیابی ریسک مربوط، برنامه های خود را در خصوص كنترل خطرات و عوامل زیان آور محل های كار به مورد اجرا گذاشته، نتایج شناسایی خطرات و ارزیابی و كنترل آن ها را مستند و نگهداری نماید.

۲-۱-۳-۱۲- سازنده بايد اولويت اقدامات كنترلي را بر انجام اقدامات كنترلي در مبدأ ايجاد خطرات و عوامل زيان آور در محل‌هاي كار كارگاه ساختماني قرار دهد.

۳-۱-۳-۱۲- مواد شيميايي و تركيبات مورد استفاده در محل‌هاي كار از قبيل ظروف حاوي حلال‌ها، مواد قابل اشتعال و احتراق، اسيدها، فلوئور و ساير مواد مورد استفاده بايد داراي برچسب بوده و فقط براي مصرف روزانه نگهداري شود. نگهداري حجم‌هاي بيش از نياز روزانه در محل‌هاي كار ممنوع است و بايد در انبار مواد شيميايي كارگاه ساختماني و تحت دستورالعمل انبارداري مواد شيميايي نگهداري شود.

۴-۱-۳-۱۲- مواد و تركيبات شيميايي مورد استفاده در كارگاه‌هاي ساختماني بايد داراي برگه اطلاعات ايمني مواد باشد و يك نسخه از آن در داخل كارگاه ساختماني نگهداري شود.

۵-۱-۳-۱۲- در عملیات ساختمانی، به كارگرانی كه به طور مستمر با گچ، سیمان یا سایر مواد آلوده‌كننده تماس مستقیم دارند، بايد یک بار برای هر شیفت كاری «شیر» داده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *